Baka tårtor till barnkalaset

Som förälder känner många en stor stress inför att anordna ett kalas till barnen. Pressen kan komma både från en själv för att du vill ge ditt barn det absolut bästa kalaset men även från din omgivning. Därför har vi här nedanför tagit upp våra bästa tips för ett lyckat kalas.

Bjud på hembakad tårta

Att bjuda på hembakat fika på kalaset är alltid ett roligt och uppskattat inslag. Speciellt när det kommer till själva tårtan. Det kan till en början kännas lite överväldigande att baka tårtan själv men faktum är att det finns massor av enkla tårtor du kan göra. Pannkakstårta och glasstårta blir ofta en succé på barnkalas eller varför inte en härlig jordgubbstårta med roliga dekorationer på.

Så fixar du ett dunder kalas

Andra tips till dig som ordnar ett barnkalas är att planera in aktiviteter. Det kan exempelvis vara en pysselstund, skattjakt eller barnets favoritlek. Du kan med fördel planera att ha kalaset utomhus för att underlätta städningen.

Att ha ett tema som speglar barnets favoritfilm, karaktär eller färg kan göra att kalaset känns extra speciellt för ditt barn. Ta en titt online om du behöver köpa dekoration eller roligt pynt till kalaset.