Dags att uppdatera badrumsinredningen?

Alla vill självklart att badrummet ska kännas fräscht och fint. Men allt eftersom tiden går kan man vilja uppdatera inredningen så den känns lite mer modern och bättre passar in med stilen i resten av hemmet.

Byta badkar

Något som garanterat kan lyfta upp inredningen och förmedla en känsla av fräsch och lyxig inredning är ett nytt och stiligt badkar. Och varför inte passa på att köpa något äkta svenskproducerat också? Se bara till att ta noggranna mått i badrummet så du vet vilka dimensioner du har att arbeta med.

Prova kakeldekor

Att kakla om ett badrum är något många helst sparar tills det nästan är ett måste. Men om du är less på ditt gamla kakel behöver du faktiskt inte ta till så drastiska åtgärder. Om du bara ger dig ut och letar efter kakeldekor kan du hitta ett billigt, enkelt och snabbt sätt att förändra badrummet på ett riktigt snyggt sätt.

Ställ in växter

Badrummet kan också få sig ett lyft av lite mer grönska. Växter i badrummet ger inte bara en härlig känsla, utan kan även sprida trevliga dofter. Men ska du ha växter här är det bäst att välja några som inte behöver mycket ljus. Och de ska helst kunna klara av en lite fuktigare omgivning också.

För in naturmaterial

Något annat som passar i badrummet som handen i handsken är naturmaterial som trä och sten. En träpall, några vävda korgar och lite dekorativ natursten behöver inte ta upp stor plats i badrummet men kan fortfarande ge det en härlig spakänsla.