Vintern en tid för planering av trädgård

House-Garden

Vintertid är en fantastisk tid att planera sin trädgård, nu har man tid att fundera på hur man vill att den ska se ut och vad man ska prioritera till våren och sommaren. Har man en plan klar när våren börjar vara i antågande så behöver man inte fundera så mycket utan det är bara att sätta igång och jobba med sin trädgård.

Har du lite koll på hur du vill ha din trädgård så kan du med fördel använda dig av moderna ritverktyg online för att skapa din trädgård. Här kan du rita upp exakt storlek på din trädgård och placera ut de växter och träd som redan finns och vilka du planerar att plantera till våren. Det kan vara skönt att tända upp en brasa i öppna spisen sätta sig ner och fundera på vad man vill göra med sin trädgård till våren och sommaren.

Planerar du att plantera en snygg häck runt din trädgård så finns det möjlighet att lägga din order nu på växter som du vill få hem lagom till planteringstid. Passar du på att beställa redan nu så blir det pris som är satt för tillfället och eventuella prishöjningar kommer inte att läggas på vid leveransen av dina växter. I slutet på mars kan du räkna med att dina beställda växter kommer och du kan börja att förbereda för planteringen av dessa.