Mer familjetid och samtidigt snyggare hem och trädgård

Med teknikens framsteg får vi allt större möjligheter att både förbättra vår levnadsstandard och frigöra tid som annars skulle gått till underhåll. Just därför tänker vi gå igenom de smart prylarna som förbättrar ditt hem och din trägård samtidigt som det sparar dig tid. 

Robothjälp

De kanske största tidsspararna är alla de robotar som nu dräller runt vid våra hem. Först ut var robotdammsugaren som försökte fånga alla de dammtussar som flyger runt i våra hem. En tidsbesparing för vissa helt beroende på hur ofta man behöver dammsuga samt hur mycket man behöver plocka för att frigöra golvet då den skall köra. Lite nyare men än bättre är robotgräsklipparen. Dessa skapelser kan spara en mycket stor mängd tid för alla med stor gräsmatta. Då de dessutom kan köras oftare än vad de flesta brukar ha tid att klippa så brukar det även resultera i en mer välklippt gräsmatta. Utbudet av robotgräsklippare är idag dessutom väldigt stort och det finns alternativ för både gräsmattor och plånböcker av olika storlekar.

Ett smart hem

Det smarta hemmet har länge varit en dröm bland många. Nu börjar det dock äntligen bli en möjlighet för allt fler. Med kompletta smarta hem-system så kan man ta kontrollen över en stor del hemapparaturer trots att man inte ens är hemma. Släck alla lamporna för natten med en enda knapptryckning eller varför inte sätta på ugnen då du är och handlar så att den är på rätt temperatur då du kommer hem? Kanske har du en gäst som kommer på besök då du är på jobbet? Istället för att ni skall behöva bestämma träff för att lämna nyckeln så kan du helt enkelt ge dem tillgång genom de smarta låset. Allt detta genom en app på din mobiltelefon. Det hela ger många små men dagliga tidsbesparingar som under årens lopp blir ganska mycket tid.